![]() ![]() |
| Rauf |
Jan 10 2011, 04:04 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 2,211 Kayıt: 5-April 08 Üye No: 2,285 Adı - Soyadı: rauf usluer Doğum Tarihi: 1948 Yaşadığı Şehir: Alanya Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili adlılar cumartesi sabahi takımları motara yükleyip limanın yolunu tuttum.Hava günlük güneşlik lakin kuzey-kuzey doğu rüzgarı (POYRAZ)hatırı sayılır derecede soğuktu deniz kücük dalgalı av yapmaya müsaitti hic olmassa şimdilik.Mesuta telefon ettim dükkandayım dedi .Tası tarağı topla tekneye gel dedim.Saat 9.30 gibi limandan cıktık.Bu sefer değişik mera peşindeyim bir ara sonarda arka arkaya dizilmiş balıklar gördüm
Avda yine Aynı jig takımları ve jig sahteleri kullanıldı. ÖNEMLİ NOT= Video cekiminde esan kuvvetli rüzgar sebebiyle konuşmalar duyulmadığından sadece müzik eşliğinde seyrede bilirsiniz. MESUT İLE JİGGİNG Yükleyen merauf. - Daha fazla spor videosu. İLGİLİ FOTOĞRAFLAR ![]() ![]() BU BİZİM MAMAMIZ BUDA BALIKLARIN MAMASI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Emrahmuh |
Jan 10 2011, 04:19 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 993 Kayıt: 20-September 10 Üye No: 9,084 Adı - Soyadı: Emrah KILDIRAN Doğum Tarihi: 1981 Yaşadığı Şehir: Antalya Mesleği: İnş.Müh. Avlanma Tarzı: Hepsi :) Kan Grubu: A RH (-) |
Rauf abi seriye bağladın Jig olayını.. Maşallah Allah hep böyle güzel avlar nasip etsin.. Bir de abi Yün içliklerden al.. boğazada en kötü bir kaşkol Kış sert ve soğuk girdi bu sene.. Allaha emanet ol.. Rastgele..
-------------------- Emrah Derki ben Hurmalıyım Mendik, Mercan, kefal tutmalıyım.. Razı değilim ben Miço olmaya Akademi mezunu kaptan olmalıyım.. Hedeflere hep varmalıyım :gora: :huh: |
| serkantezcan |
Jan 10 2011, 04:53 PM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 302 Kayıt: 13-December 10 Üye No: 9,491 Adı - Soyadı: serkan tezcan Doğum Tarihi: 1982 Yaşadığı Şehir: İzmir Kan Grubu: AB RH (+) |
Üstad öncelikle geçmiş olsun diyorum aman dikkat önce sağlık
Balıklarda süper elinize yireğinize sağlık diyorum... Aman bizi mahrum bırakma bu güzeliklerden... Dahasına rasgele... -------------------- serkantezcan/1982/İzmir
|
| serkan22 |
Jan 10 2011, 05:18 PM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 197 Kayıt: 17-December 09 Üye No: 7,449 Adı - Soyadı: Serkan Güranç Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: İzmir Kan Grubu: AB RH (+) |
Tebrikler Rauf abi yine güzel bir ava imza atmışsın...Seni izlemeye devam ediyoruz
-------------------- NE CENNET ŞEY ŞU DENİZ
|
| CUMHUR |
Jan 10 2011, 05:23 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 1,094 Kayıt: 7-April 09 Yer: MERSİN/ERDEMLİ Üye No: 4,752 Adı - Soyadı: CUMHUR GÜVEN Doğum Tarihi: 1953 Yaşadığı Şehir: İstanbul/Mersin Kan Grubu: A RH (+) |
Sabah sabah gözüm şenlendi ustam. Antalyaya taşınmaya ramak kaldı
-------------------- |
| kipranos |
Jan 10 2011, 05:28 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 9,474 Kayıt: 11-June 07 Yer: ANTALYA Üye No: 886 Adı - Soyadı: kılınç coşkun Doğum Tarihi: 1962 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
Rauf abi,sabah vakti süper bir av izledim.
Gerek Kuzular ve gerekse Lahos 10 numara balıklar. Mikrofonda rüzgar sesini engellemek için,mikrofonun üzerinde küçük bir sünger filtre kullanmak gerekiyor. Aslına bakarsan illaki konuşmada şart değil tabiki;görüntüler her şeyi anlatıyor. Bu muhteşem av için,seni ve Mesut'u tebrik ediyor;afiyet olsun diyorum. -------------------- BALIKÇI ATAR NASİP TUTAR
Avcı Alabalığı;Alabalık da Avcıyı tutar. Kılınç Coşkun/1962/Antalya ![]() |
| Metin Dereli |
Jan 10 2011, 05:50 PM
|
|
SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 777 Kayıt: 10-December 10 Üye No: 9,483 Adı - Soyadı: METIN Doğum Tarihi: 1981 Yaşadığı Şehir: ANKARA Kan Grubu: A RH (+) |
guzel paylasım ve fotograflar ıcın tskler sabah sabah uykumuzu actı
-------------------- Yeni Yapılan Sitemizin Fotograf Galerisinde Sizlerin Av Fotograflarını Paylaşmak İstıyoruz !!! http://www.yasarav.com
Ürünler hakkında bilgi almak için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz ![]() ![]() |
| zafo10 |
Jan 10 2011, 06:15 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Yönetici Mesajlar: 2,904 Kayıt: 7-September 08 Yer: Balıkesir Üye No: 2,948 Adı - Soyadı: zafer özcan Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: Balıkesir Kan Grubu: A RH (+) |
Rauf abi sizi ve Mesut'u tebrik ederim cok güzel balıklar almışsınız.
Videonuzda da çok güzel, şansınız daim olsun rastgele. -------------------- ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Jan 10 2011, 06:28 PM
|
![]() BalıkçıAdası.Com ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 18,908 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Mesleği: Balık Marketi Avlanma Tarzı: Olta Kan Grubu: A RH (+) |
Rauf abi geçmiş olsun , inşallah yakın zaman da iyileşirsin
Seni ve Mesut dostumuzu kutluyorum Nefis bir av daha yapmışsınız Yalnız bir şey sormak istiyorum , merakımı mazur görün , bu balıkların tadı nasıl ve ne şekilde yapılıyor ? -------------------- |
| ilkerabi |
Jan 10 2011, 06:50 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesajlar: 2,800 Kayıt: 30-December 06 Yer: antalya Üye No: 396 Adı - Soyadı: İlkerabi Doğum Tarihi: 1955 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
Allah nazardan saklasın kutlarım abim
ama yerini belli etmişssin haberin olsun Bu sene tek geciyorum -------------------- ilkerabi
sögüt/1955 Antalya/Bozburun |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 25th May 2013 - 05:55 PM |
Levrek Avı Kefal avı Cupra avı Derin su balık avı Trofe Balık Avı Yassı Balık (kalkan-dil balığı) avı Surf Casting Jigging Tekniği At-Cek Tekniği
Sazan avı Turna avı Alabalık avı Yayın balığı avı Levrek ve Sudak avı Tatlı Su Balık avı