![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Feb 25 2007, 07:41 AM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
WWW.BALIKÇIADASI.COM DOSTLUK ORMANI Muhteşem bir organizasyonu 25/02/2007 tarihinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sizlerin büyük desteği ile çıktığımız bu yolu muhteşem gecen bir buluşma ve organizasyonla sonuçlandırmanın HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ İşte organizasyon işte geleceğimize armağan ettiğimiz ormanımız ... SAYGILARIMIZLA ERKEKLER BİR ARAYA GELDİ ![]() İLK CAPA DARBESİ SELAHATTİN AMCADAN ![]() BENİM OĞLUM ŞAN MERİÇ VE YEĞENİM KORAY ![]() ![]() BUDA BEN VE BACANAĞIMLA ORTAK ÇALIŞMAMIZ ![]() ![]() YASİN VE AİLESİ ![]() ÜMİT CEBERİN YAKIŞIKLI OĞLU CEM ![]() ÜMİT CEBER ![]() ALİ DURMUŞ VE ÇOCUKLAR MERAKLI GÖZLERLE ÖĞRENİYORLAR ![]() NİKO ÜMİT VE BABASI RECEP AMCA ![]() EMRE ATAK ![]() HAKAN VE SEVGİLİ EŞİ SEVDANIN ORTAK ÇALIŞMASI ![]() ![]() AHMET VE SEVGİLİ EŞİ AYŞE UMAKIN ORTAK ÇALIŞMALRI ![]() ![]() BACANAK ERAY VE SEVGİLİ EŞİ BALDIZIM EMEL ![]() ![]() YASİNİN SEVGİLİ EŞİ , GÜZEL KIZI VE MUHSİN ABİMİZİM GÜZEL KIZI ,TECRÜBESİ İLE AMCAMIZ ![]() GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ (HAKANIN GÜZEL YEĞENLERİ) ![]() MUHSİN ABİMİZİN GÜZEL KIZI EN ÇOK ÇALIŞANLARDAN ![]() ![]() SEVGİLİ LEVENT ABİMİZ ( ŞAİR , KAPTAN DENİZ TUTKUNU KARTOPU ) ![]() RECEP AMCA VE K.PEDERİM HALİL USTA (DEDE) ORTAK ÇALIŞMASI ![]() ![]() EŞİM GÖNÜL VE GÜZEL KIZIM GEDİZ ![]() BABA KIZ FİDANIMIZI DİKTİK ![]() ![]() SAHANIN HER YERİNE DAĞILDIK ![]() GURURLUYUZ ![]() ![]() ![]() -------------------- |
| MELİH GÜLAN |
Feb 25 2007, 08:10 AM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
-------------------- |
| KARTAL |
Feb 25 2007, 08:29 AM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 64 Kayıt: 10-August 06 Yer: İZMİR Üye No: 4 Adı - Soyadı: ERAY KARTAL Doğum Tarihi: 23/03/1976 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: 0 RH (+) |
Bacanak bu ne hız böyle maşşallahın var ışık hızı gibi fotoğrafları hazırlayıp yayınlamışsın ellerine kollarına sağlık muhteşem olmuş bende kamera görüntülerini yüklemeye çalışıyorum bir an önce bitirip görüntüleyeceğim.
-------------------- Eray KARTAL
23/03/1976 İZMİR |
| rasimydz |
Feb 25 2007, 09:07 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,694 Kayıt: 4-November 06 Yer: DENİZLİ Üye No: 179 Adı - Soyadı: RASİM YILDIZ Doğum Tarihi: 20. 03. 1962 Yaşadığı Şehir: DENİZLİ Kan Grubu: A RH (+) |
EVET. ARKADAŞLAR. sonunda gerceklestırdınız sılere ayrı ayrı tesekur edıyorum.buyuklerımın ellerınden, kucuklerın, gozlerınden opuyorum. bızlerıde temsılen orda bulundugunuz ıcın tesekur edıyorum.
bu kampanya konusun da emegı bulunan tum dost larımıda canı gonulden kutluyorum. ne mutlu cocuklarımıza gelecek hazırlamak, ne mutlu cocuklarımızla beraber agac dıkmek. VE AYRICA TABELANINDA COK YAKISTIGINI BELIRTMEK ISTIYORUM. ellerınız dert gormesın. omrunuz mutlu ve uzun olsun. gelecege bır hatıramız olsun. tekrar tesekurler. İYİKİ SİZLER VARSINIZ. TUM DOSTLARA SELAM OLSUN. -------------------- RASİM YILDIZ
avcı avcıyı sever, nedenmı? amatör olta avcıları doga tutkunudur dogayı seven bütün insanları sever. 20. 03. 1962. DENİZLİ |
| MELİH GÜLAN |
Feb 25 2007, 09:15 AM
|
RASİM ABİCİM senide aramızda görmeyi çok isterdim , keşke gelebilseydin
Bu hepimizin eseri .. NE MUTLU -------------------- |
| KARTAL |
Feb 25 2007, 09:22 AM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 64 Kayıt: 10-August 06 Yer: İZMİR Üye No: 4 Adı - Soyadı: ERAY KARTAL Doğum Tarihi: 23/03/1976 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: 0 RH (+) |
arkadaşlar Balıkçıadası dostluk ormanında çekilmiş video görüntülerini sizlerle paylaşıyorum
video- 1 http://video.google.com/videouploadfinishe...7450ea61635ad7a video - 2 http://video.google.com/videouploadfinishe...70fec7204b53716 -------------------- Eray KARTAL
23/03/1976 İZMİR |
| uartegin |
Feb 25 2007, 09:34 AM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 84 Kayıt: 14-November 06 Yer: Ladik-Samsun Üye No: 225 Kan Grubu: A RH (+) |
Orada olup da fidan diken dostlarımıza çok imrendim. Orada olmak vardı. Herkesi tebrik ediyorum. Helal olsun balıkçı adası sakinlerine.
-------------------- Ümit ARTEGİN 06.10.1977 A+
Ladik-Samsun Bildiklerinin ölçüsü, öğretebildiklerin kadardır. |
| rasimydz |
Feb 25 2007, 09:40 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,694 Kayıt: 4-November 06 Yer: DENİZLİ Üye No: 179 Adı - Soyadı: RASİM YILDIZ Doğum Tarihi: 20. 03. 1962 Yaşadığı Şehir: DENİZLİ Kan Grubu: A RH (+) |
RASİM ABİCİM senide aramızda görmeyi çok isterdim , keşke gelebilseydin Bu hepimizin eseri .. NE MUTLU MELİH, gelmeyı cok ıstedım ama olmadı nasıp olmadınmı olmuyor ıste. benı maruz gorun. ama benım bızlerın yerıne sız degerlı dostlar vardı buda bana yetıyor. tesekurler. vıdeoyu ızlıyom harıka olmus. cekım cok net benımkıne gore. -------------------- RASİM YILDIZ
avcı avcıyı sever, nedenmı? amatör olta avcıları doga tutkunudur dogayı seven bütün insanları sever. 20. 03. 1962. DENİZLİ |
| rasimydz |
Feb 25 2007, 09:46 AM
|
ERAY, vıdeo cekımlerı ıcın tesekur edıyorum. guzel bır anı vede guzel bır hatıra olmus. vede dıkım yerı merkezı yerlesım bolgesınede yakın olmus bunun ıcınde cok sevındım. tabıkı tabelamızda mukemmel olmus. emegı gecen herkese tesekur edıyor ve saygı ve sevgılerımı ıletıyorum.
-------------------- RASİM YILDIZ
| Can |
Feb 25 2007, 10:11 AM
|
|
Kayıtsız |
Tek kelimeyle muhtesem. Fidan dikimine katilan herkese cok cok tesekkür ederim. Büyük kücük calismis harikasiniz, insallah katilamayip gelemedigimiz icin bizlere kizgin degilsinizdir.
|
| MELİH GÜLAN |
Feb 25 2007, 10:29 AM
|
BACANAK valla seninde benden az kalır yanın yok bakıyorum videoyu halletmişsin ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Sevgili SABRİ ABİMİZİN KIZI EDA beni tlf.la arayarak MELİH AMCA BENİM İÇİNDE DİKERMİSİN demişti onun içinde bir çok fidan diktik 1 tanesinide kızımla birlikte EDA için diktik. EDACIM bütün fidanlar sizin geleceğiniz için ![]() -------------------- |
| Tuncer |
Feb 25 2007, 11:04 AM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 929 Kayıt: 12-August 06 Yer: KIRKLARELİ Üye No: 15 Adı - Soyadı: Tuncer Efendioğlu Doğum Tarihi: 1971 Yaşadığı Şehir: Kırklareli Kan Grubu: B RH (+) |
MÜTHİŞSİNİZ ARKADAŞLAR
Gurur duyulabilecek en güzel işlerden birini elbirliği ile gerçekleştirdiniz ve yine burada paylaştınız.Orada bulunup da emeği geçen herkese çok teşekkürler. Resimler harika,organizasyon öyle. Rasim abiye katılıyorum,tabela bu güzelliği daha da perçinlemiş. TEBRİKLER BALIKÇIADASI -------------------- Carpangler - 1971
İhtiyacımız kadar tutalım, ki balık tutmaya yıllarca devam edebilelim |
| N@mık |
Feb 25 2007, 11:04 AM
|
|
Usta Balıkçı ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 92 Kayıt: 4-September 06 Üye No: 72 Kan Grubu: A RH (+) |
Elinize yüreğinize emeğinize sağlık dostlar...
Kendi geleceklerini diken o minicik yavruların da ellerinden öperim... Sağolun varolun.. -------------------- N@mık 1970 Antalya
|
| KARTAL |
Feb 25 2007, 11:37 AM
|
ALINTI ERAY, vıdeo cekımlerı ıcın tesekur edıyorum. guzel bır anı vede guzel bır hatıra olmus. vede dıkım yerı merkezı yerlesım bolgesınede yakın olmus bunun ıcınde cok sevındım. tabıkı tabelamızda mukemmel olmus. emegı gecen herkese tesekur edıyor ve saygı ve sevgılerımı ıletıyorum. Rasim abi seni ve diğer arkadaşlarıda aramızda göremesekte inanınki hepimizin kalbi sizlerlerleydi Çünkü bu oranizasyon hepimizin atmış olduğu adımlardan meydana geldi bu nedenle herkez böyle bir organizasyona imza attığı için kendisi ve ailesi için gurur duymalıdır. -------------------- Eray KARTAL
23/03/1976 İZMİR |
| yasines |
Feb 25 2007, 12:15 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 807 Kayıt: 22-October 06 Yer: izmir buca Üye No: 146 Adı - Soyadı: yasin eskici Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
-------------------- yasin eskici
izmir buca ORH + 05.03 1976 |
| umit.ceber |
Feb 25 2007, 02:07 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 644 Kayıt: 22-August 06 Yer: izmir Üye No: 44 Adı - Soyadı: ÜMİT ÇEBER Doğum Tarihi: 1970 Yaşadığı Şehir: İZMİR-ÇEŞME Kan Grubu: A RH (+) |
İşte fidanlarımızı ve tabelamızı diktik,
Emeği geçen küçük ,büyük herkese teşekkürler,Çok güzel oldu be, Ekli Dosya(lar) |
| Ahmet Umak |
Feb 25 2007, 03:11 PM
|
![]() ISPAROZ ![]() Grup: Yeni Üye Mesajlar: 4 Kayıt: 4-February 07 Üye No: 546 |
Merhabaaaa...
Bugünki faaliyeti gerçekleştirmemize öncülük yapan,Melih ve Hakan kardeşlerime, faaliyete katılan ve desteklerini eksik etmeyen tüm Ada Ailesi'ne... Geleceğimize böylesine muhteşem bir yatırımı gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim... Biz bu ailenin bir ferdi olduğumuz için çok mutluyuz... Şimdilik bir ormanımız var... UMAK AİLESİ HAKLI GURURUMUZ (KAMERAMDAN) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Mesaj HAKAN tarafından değiştirildi: Feb 26 2007, 08:46 AM -------------------- Ahmet Umak
1975 İzmir |
| Emrah Erdal |
Feb 25 2007, 03:43 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 4,201 Kayıt: 7-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 1 Adı - Soyadı: Emrah Erdal Doğum Tarihi: 1980 Yaşadığı Şehir: Ankara Kan Grubu: 0 RH (+) |
Dostluk, paylaşım ve verilen tüm emekler için, bizleride orada temsil ettiğiniz için herbirinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Artık bir dikili ağacımız bile yok demeyeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese başta Melih Reis olmak üzere minettarız. Ayrıca fotoğraflar ve video için teşekkürler. Bu güzel günü her ne kadar orada bulunamasakta bizlerede yaşattınız.
-------------------- ![]() |
| selo |
Feb 25 2007, 03:48 PM
|
|
Kayıtsız |
bu organizasyonu gerçekleştiren ve emegi geçen herkase ve bilhassa melih reise desteklerini esirgemiyen ada sakinlerine dışardan destek veren dostlarımıza allah bin kere razı olsun.,,,,selahattin çelikay,,selo
|
| muhsin |
Feb 25 2007, 06:11 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,989 Kayıt: 22-August 06 Yer: Bornova/Altındağ Üye No: 46 Adı - Soyadı: MUHSİN ÇALIŞAL Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Böylesi hayırlı ve bir okadarda güzel bir günün ardından ne yazsak ne söylesek kelimeler yetersiz kalır ALLAH herkese nasip etsin
Aile ve çocuklarımızın katılımıyla el birliği ile fidanlarımızı dikerek geleceğimize hayati adımlar attık. Yüz yüze tanışma ve muhabbet ortamı ile dostluklarımızı perçinledik ve manevi bir atmosfer oluşturduk yani çok güzel bir gün geçirdik. Bu organizasyonda emeği geçen maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen BALIKÇIADASI dostlarımıza teşekkür eder saygılarımı sunarım. YÜCE RABBİM ormanlarımıza hayat bizlerede devamını görmeyi nasip etsin. -------------------- 1968/İZMİR
A.RH+ BORNOVA/ALTINDAĞ |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 10:29 PM |