![]() ![]() |
| cabbar |
Aug 14 2008, 03:15 PM
|
|
ISPAROZ ![]() Grup: Üye Mesajlar: 36 Kayıt: 19-September 07 Üye No: 1,431 Adı - Soyadı: mehmet balitci Doğum Tarihi: 1980 Yaşadığı Şehir: manisa Kan Grubu: A RH (+) |
sevgili ada sakinlerli geçen hafta içerisinde gittiğim bazı av fotolarını sizinle paylaşmak istedim
av ekibinde bulunan amcam zeki ve diğer abiler cemal , ismail ile birlikte sazan avlamak için bulunduğumuz yere 50.km uzaklıkta olan durasallı diger adıyla(güzel hisar barajı) 'na gittik barajın etrafı balık avlamak için gelen bir sürü avcı vardı baraj resmen panayır yeri gibiydi kullandığımız takımlar küspeli dip oltası barajın etrafında bulunan köylü halkının bir zamanlar baraj içerisinde bulunan kerevit avlayarak geçim sağlıyorlarmış daha sonra bölgede kerevit kalmayınca avlamak için kullandıkları pinterleri olduğu gibi suda bırakmışlar. Buda bizim çok zor av yapmamıza neden oldu bütün takımlarımız koptu neyseki gün içerisindeki yakaladığımız balıklar herşeye değdi. birdahaki av resimleri ve hikayeleriyle görüşmek üzere. Hoşçakalın rastgele. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zafer |
Aug 14 2008, 04:45 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 3,081 Kayıt: 22-November 06 Yer: İSTANBUL Üye No: 260 Adı - Soyadı: Z.ŞENTÜRK Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB RH (-) |
Barajda bu denli güzel balık olunca haliyle duyan soluğu su kenarında almış.
Sizlerde güzel av yapmışsınız.Av için kutlarım ekibi.Printerlerin suda bırakılması ise bilinçsizliğimizin bir acı kanıtı. Yeni avlarınızda rasgele. Fotoların bazılarını biraz büyüttüm umarım bir sakıncası yoktur. -------------------- Z.ŞENTÜRK - 67 İSTANBUL
05336079457 Nekadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır |
| MELİH GÜLAN |
Aug 14 2008, 05:32 PM
|
![]() BalıkçıAdası.Com ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 18,907 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Mesleği: Balık Marketi Avlanma Tarzı: Olta Kan Grubu: A RH (+) |
Mehmet harika bir ava imza atmışsınız
Ortam ve balıklar harika Çadır ve kamp olayını oldum olası sevmişimdir. Paylaşım için teşekkürler Pinter olayına söylenecek ağza alınmayacak çok söz var ama burası yeri değil , tek söyleyebileceğim , kendi ellerimizde yıkıyoruz doğayı -------------------- |
| cabbar |
Aug 14 2008, 07:17 PM
|
|
ISPAROZ ![]() Grup: Üye Mesajlar: 36 Kayıt: 19-September 07 Üye No: 1,431 Adı - Soyadı: mehmet balitci Doğum Tarihi: 1980 Yaşadığı Şehir: manisa Kan Grubu: A RH (+) |
Barajda bu denli güzel balık olunca haliyle duyan soluğu su kenarında almış. Sizlerde güzel av yapmışsınız.Av için kutlarım ekibi.Printerlerin suda bırakılması ise bilinçsizliğimizin bir acı kanıtı. Yeni avlarınızda rasgele. Fotoların bazılarını biraz büyüttüm umarım bir sakıncası yoktur. zafer abicim sagol.ayrıca fotolarıda ayarladıgı için teşekürler.ben ancak bukadar ayarladım. sizede bir sonraki avınızda rastgele hoşçakal. |
| cabbar |
Aug 14 2008, 07:25 PM
|
|
Mehmet harika bir ava imza atmışsınız Ortam ve balıklar harika Çadır ve kamp olayını oldum olası sevmişimdir. Paylaşım için teşekkürler Printer olayına söylenecek ağza alınmayacak çok söz var ama burası yeri değil , tek söyleyebileceğim , kendi ellerimizde yıkıyoruz doğayı evet reis inan doga ancak bukadar katledilir. resim de görmüssündür. o pinteri suya girip çıkardım içerisinde bir sürü sazan çapakları vardı ölmüş hayvanlar ve bunları yapanlara söylenecek çok söz var ama neyse.sanada bir sonraki avında rastgele hoşçakal. |
| kipranos |
Aug 14 2008, 07:41 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 9,474 Kayıt: 11-June 07 Yer: ANTALYA Üye No: 886 Adı - Soyadı: kılınç coşkun Doğum Tarihi: 1962 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
Mehmet tebrikler.Amcanlarla beraber çok güzel bir ava imza atmışsın.
Pinter konusunda söyleyecek söz bulamıyorum. En azından o malzemeye zamanında para vermişsin;onları oradan topla ve ihtiyacı olana sat;hem bir miktar paranı geri döndür;hem de doğaya zarar verme.Öyle değil mi? -------------------- BALIKÇI ATAR NASİP TUTAR
Avcı Alabalığı;Alabalık da Avcıyı tutar. Kılınç Coşkun/1962/Antalya ![]() |
| TURNACI |
Aug 14 2008, 08:01 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 1,104 Kayıt: 11-June 07 Üye No: 887 Adı - Soyadı: mesut ekici Doğum Tarihi: 1974 Yaşadığı Şehir: ist Kan Grubu: A RH (+) |
güzel bir av tebrikler
-------------------- Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma! Kazanmak Koca Bir Ömür İster! Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter [Hz. Mevlana]
MESUT EKİCİ YOZGAT-İST.1974 <")))>< <")))>< <")))>< <")))>< <")))>< <")))>< <")))>< <")))>< ![]() |
| cabbar |
Aug 14 2008, 08:09 PM
|
|
Mehmet tebrikler.Amcanlarla beraber çok güzel bir ava imza atmışsın. Pinter konusunda söyleyecek söz bulamıyorum. En azından o malzemeye zamanında para vermişsin;onları oradan topla ve ihtiyacı olana sat;hem bir miktar paranı geri döndür;hem de doğaya zarar verme.Öyle değil mi? kesinlıkle öyle sayın abim. |
| cabbar |
Aug 14 2008, 08:10 PM
|
|
|
| bucalıfikret |
Aug 14 2008, 09:34 PM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 230 Kayıt: 28-May 08 Üye No: 2,454 Adı - Soyadı: fikret YUNGA Doğum Tarihi: 1961 Yaşadığı Şehir: İZMİR/ buca Kan Grubu: 0 RH (+) |
arkadaşlar tebrikler paylaşım ve ortam güzel afiyet olsun rast gele.
-------------------- fikret/ YUNGA 04/05/ 1961 İZMİR/ buca 0rh (+)
|
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 24th May 2013 - 10:44 AM |
Levrek Avı Kefal avı Cupra avı Derin su balık avı Trofe Balık Avı Yassı Balık (kalkan-dil balığı) avı Surf Casting Jigging Tekniği At-Cek Tekniği
Sazan avı Turna avı Alabalık avı Yayın balığı avı Levrek ve Sudak avı Tatlı Su Balık avı