![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Oct 31 2008, 02:07 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili ADA DOSTLARIM ,
Konuyu bilmeyenler için sizlere Melikşah İlköğretim okulunun baştan sona hikayesini paylaşmak istiyorum. Kiminiz baştan beri biliyor , kiminiz yeni öğrendi fakat bu Adanın ve bu okulun bir hikayesi var . Bu hikayeyi yazarken çok duygulu anlar yaşadığım için bazı hatalar yapabilirim şimdiden bu hatalar için özür diliyorum. MELİKŞAH İLKÖĞRETİM OKULUNUN HİKAYESİ Balıkçı adası Halkı 2007 de yaptığı organizasyonla el birliğiyle , BALIKÇI ADASI DOSTLUK ORMANINI yaratılmış ve Ülkemizin geleceği çocuklarımıza armağan eTmişti. Bu okadar güzel ve anlamlı bir olaydı ki , yeni yılda 2008 de de buna benzer Ülkemize , geleceğimiz çocuklarımıza faydalı birşeyler yapmak adına tekrar el ele vermeye karar verdiler. İşte burada 24 Ocak 2008 de açılan ""Cahilliğe ve Teröre bir darbede bizden olsun"" konu başlığı açıldı. Konun ana teması doğu anadolu şehirlerinin köylerinde varlığını ve eğitimini sürdürmeye çalışan okullar ve öğrencileriydi. Bu bağlamda Doğu Anadolu şehirlerinden AĞRI ilcesi Doğu beyazıtın köy okulu , Melikşah İlk öğretim okulu bulundu. Buranın fedakar bizlerin değimi ile Çalı Kuşu Ali öğretmen bu okul ve öğrencileri için çırpınıyor ve birşeyler yapmaya çalışıyordu. Bu durumdayken durumdan haberdar olan biz devreye girdik ve kendisi ile temasa geçtik. Kendisinden okul hakkında bilgiler aldık ve resimler istedik. Okulun resimleri geldiğinde gerçekten dehşet verici bir görüntülerle karşılaştık. OKULUN BİZE GELEN GÖRÜNTÜLERİ OKULUN UZAKTAN GÖRÜNTÜSÜ ![]() OKULUN KAPISI ![]() DERSHANENİN CAMLARI YOK , NAYLONLA ÖRTÜLÜ ![]() YERLER BETONDU VE ODUN SOBASI YANIYORDU ![]() PENCERELERİN KEPENKLERİ İÇLER AÇISIYDI ![]() OKULUN HALİ GERÇEKTEN İÇLER ACISIYDI ![]() İşte bu resimleri gören Ada halkı harekete geçmeye karar verdi . Ellerinden gelen yardımı ve özveriyi göstrerek gönül birliği yaptılar. Yeni bir konu daha açılarak startı verdiler. EĞİTİME DESTEK KAMPANYASI BAŞLADI Bu konu başlığında herkez gücünün yettiği kadar kampanyaya katıldı ve Vatanımızın kanayan yarası olan bu duruma elinden geldiğince meylem olmaya çalıştı. Para toplanıp Çalı kuşu Ali Öğretmene gönderildi . Öğretmenimiz ve arkadaşları el birliği ile ilk baharın gelmesi ile çalışmalara başladı Elindeki parayı en iyi şekilde kullanmaya çalışan KOCAMAN YÜREKLİ ÖĞRETMEN Okulunun tadilatını arkadaşları ile birlikte yapmaya başladı. PENCERELER DEĞİŞTİ ALEMİNYUM DOĞRAMA OLDU ![]() BADANA BOYA YAPILIYOR ![]() YERLER ARTIK BETON DEĞİL TAHTA KAPLI ![]() KIRIK TAHTA KAPININ YERİNE DEMİR KAPI TAKILDI ![]() ![]() ![]() KOCAMAM YÜREKLERİ VATAN SEVGİSİ İLE DOLU ADA HALKI VE BU İNSANLAR , ÇOK ONURLU BİR İŞ YAPMIŞLARDI. BİRŞEYLER YAPMAK , HİÇ BİRŞEY YAPMAMAKTAN İYİDİ ONLAR İÇİN. Bu yardım ve Çalı kuşu Ali Öğretmen sayesinde en azından BİR OKUL ÖĞRETİM VERECEK HALE GETİRİLMEYE ÇALIŞILDI. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --SON-- ![]() SAYGI VE SEVGİLERİMLE -------------------- |
| kipranos |
Oct 31 2008, 02:55 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 8,112 Kayıt: 11-June 07 Yer: ANTALYA Üye No: 886 Adı - Soyadı: kılınç coşkun Doğum Tarihi: 1962 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
Melih,Okul gayet güzel tamir edilmiş ve eğitim verilebilecek hale gelmiş.
Bu kampanyanın başlamasında öncülük eden;seni,kampanyaya destek veren tüm arkadaşlarımızı ve okulun yaralarını sarmak için elinden gelen gayreti gösteren Ali Öğretmeni bir kez daha tebrik ediyorum İlk fotoğraflarda Kız Öğrenciler yoktu Doğubeyazıt'ın Kışları,sanırım soğuk olur.O kutsal eğitim yuvasında eğitim görecek tüm öğrencilerin,ayakları sıcak,zihinleri açık olsun -------------------- BALIĞA GİDERKEN KENDİNİ YANINA ALMA
Kılınç Coşkun/1962/Antalya ![]() |
| yasines |
Oct 31 2008, 03:24 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 807 Kayıt: 22-October 06 Yer: izmir buca Üye No: 146 Adı - Soyadı: yasin eskici Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
başta sen olmak üzere tüm ada halkını canı gönülden kutluyorum nıce ormanlara okullara BALIKÇIADASI
-------------------- yasin eskici
izmir buca ORH + 05.03 1976 |
| seferihisar |
Oct 31 2008, 05:39 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,069 Kayıt: 25-September 08 Yer: Bornova Üye No: 3,060 Adı - Soyadı: -koray- -balık- Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Duyarlı ada halkına tebrikler.yeni adalı olarak yeni organizasyonlarda yer almaktan mutluluk duyacağım.tekrar tekrar tebrikler..
-------------------- -K O R A Y-
1976-BORNOVA İZMİR |
| umit.ceber |
Nov 1 2008, 01:57 AM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 644 Kayıt: 22-August 06 Yer: izmir Üye No: 44 Adı - Soyadı: ÜMİT ÇEBER Doğum Tarihi: 1970 Yaşadığı Şehir: İZMİR-ÇEŞME Kan Grubu: A RH (+) |
Çok GÜZEL bir iş yaptık,Ali öğretmenin yüreğine ve ellerine sağlık.
Türkiye nin en önemli sorunu olan eğitime verdiğimiz katkıdan dolayı içim huzurla dolu, Tüm ada halkının bu duyarlılığı için herkeze teşekkürler. |
| kıvanç dağcı |
Nov 1 2008, 02:11 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 460 Kayıt: 5-October 07 Üye No: 1,588 Adı - Soyadı: kıvanç dağcı Doğum Tarihi: 1986 Yaşadığı Şehir: uşak Kan Grubu: A RH (+) |
gercekten çok güzel görüntüler görüntüler üzerine söylenecek çok fazla bir sey herseyi görüntüler anlatıyor bu kampaya destek veren ve özellikle melih abi ve ali öğretmenimi kutluyorum
-------------------- |
| Zafer |
Nov 1 2008, 02:12 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,060 Kayıt: 22-November 06 Yer: İSTANBUL Üye No: 260 Adı - Soyadı: Z.ŞENTÜRK Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB RH (-) |
Gönül çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim ve öğrenim görmesini ister ama hiç değilse sıcak bir sınıfları var ve her şeyden önemlisi çok değerli bir Ali öğretmenleri var .Bunları görüp bilmek biraz da olsa huzur ve mutluluk veriyor.
Zihniniz açık olsun çocuklar. -------------------- Z.ŞENTÜRK - 67 İSTANBUL
05336079457 Nekadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır |
| HAKAN |
Nov 1 2008, 03:20 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,000 Kayıt: 15-August 06 Yer: Türkiye Üye No: 28 Adı - Soyadı: Hakan İbiş Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İzmir - Buca Kan Grubu: B RH (-) |
Bizi diğer amatör olta balıkçılığı sitelerinden ayırt eden bir özelliğimiz daha...Sadece "Al, balık yakaladım.Bunlarda fotoğrafları" zihniyetinin ötesinde, yapabildiğinin en iyisini ve "doğrusunu" yapmaya çalışan, şekilcilikten ve "ben"cilikten uzak, imkanları dahilinde, kendi yağında kavrulan; bununla birlikte iyiyi, doğruyu, güzeli, dostluğu, arkadaşlığı, birleştiriciliği, yapıcılığı, sınırları olmayan sosyal bir "ADA"yız.
Bu proje sunulduğunda çok heyecanlanmış ve hiç düşünmeden "evet" demiş olmanın gururunu yaşayanlardan birisiyim. Şahsen katılımın daha çok olacağını düşünmüştüm ama olmadı ! Tehmin ediyorum ki, bazılarımız "keşke katılabilseydim" demekten kendilerini alıkoymamışlardır.Böyle hissedenlerimiz de bu "anlamlı" projeye destek vermiş gibi sayarım Olurda bir gün, yine böyle bir "amaç" uğruna bizden bir ön ayak olmamız istenirse, hiç düşünmeden, duraksamadan "bende varım" diyeceğim. Yukarıda, sevgili Melih'in hikayesini yazdığı "okulumuz"un resimlerine bakıp "gurur" duyan,emeği geçen, daha sonradan aramıza katılıpta bizim gibi hisseden tüm abi,kardeş,aile ve desteklecilerine, öncelikle kendi adıma,yönetiminde bulunduğum Ada adına, idealist öğretmenimiz Ali adına ve Kılınç abiminizde dediği gibi, Atamızın şevkatli bakışları altında eğitim gören Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecekleri adına hepinize teşekkür ederim. İyiki varsınız... -------------------- |
| salih kaptan |
Nov 1 2008, 04:59 AM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 890 Kayıt: 28-September 07 Yer: İzmir Üye No: 1,518 Adı - Soyadı: salih durmaz Doğum Tarihi: 1963 Yaşadığı Şehir: Karşıyaka/izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Öncelikle Melih Reis ve Ali öğretmene daha sonrada ada halkına katkılarından dolayı teşekkürler.
-------------------- Salih Kaptan
|
| HAKAN |
Nov 3 2008, 10:09 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,000 Kayıt: 15-August 06 Yer: Türkiye Üye No: 28 Adı - Soyadı: Hakan İbiş Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İzmir - Buca Kan Grubu: B RH (-) |
Konu güncelleme...
-------------------- |
| HAKAN L.MARMARİS |
Nov 6 2008, 04:28 AM
|
![]() MARMARİS Temsilcisi ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 395 Kayıt: 22-July 08 Üye No: 2,706 Adı - Soyadı: hakan aydın Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: MARMARİS/muğla Kan Grubu: A RH (+) |
BEN BU STENİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM İYİKİ VARSINIZ.
|
| HAKAN |
Nov 6 2008, 07:01 AM
|
BEN BU STENİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM İYİKİ VARSINIZ. Adaş, bizde senin gibi düşünen dostlarımızla gurur duyuyoruz -------------------- |
| mesafe |
Mar 25 2009, 12:04 PM
|
![]() ISPAROZ ![]() Grup: Yeni Üye Mesajlar: 16 Kayıt: 24-March 09 Üye No: 4,566 Adı - Soyadı: necdet ekimler Doğum Tarihi: 1987 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: B RH (+) |
bu yaptıgınız cok harıka ve muhteşem bırsey
|
| Emrah Erdal |
Apr 28 2009, 03:35 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 4,201 Kayıt: 7-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 1 Adı - Soyadı: Emrah Erdal Doğum Tarihi: 1980 Yaşadığı Şehir: Ankara Kan Grubu: 0 RH (+) |
Nette site ile ilgili linkleri araştırıken Ali öğretmenimin bu yazısına rastladım ve sizlerle mutlaka paylaşılması gerektiğini düşündüm.
http://okulweb.meb.gov.tr/04/03/791700/Untitled-1.html -------------------- ![]() |
| seferihisar |
Apr 29 2009, 12:49 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,069 Kayıt: 25-September 08 Yer: Bornova Üye No: 3,060 Adı - Soyadı: -koray- -balık- Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
İyi ki Ali Öğretmanler hala var ..
-------------------- -K O R A Y-
1976-BORNOVA İZMİR |
| FAKO |
Apr 29 2009, 02:36 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesajlar: 2,974 Kayıt: 29-July 07 Üye No: 988 Adı - Soyadı: Fikret AHSEN BÖRE Doğum Tarihi: 1943 Yaşadığı Şehir: HELSINKI Kan Grubu: A RH (+) |
Adamizin duyarli uyeleri sayesinde, ileride kimbilir, aralarindan sivrilip, birgun karsimizda oranin o zamanki ögrencisiyle karsilasirsak, sasirmamak lazim. Ben bu satirlari, gözlerimden yaslar akaraktan yaziyorum, hanim da ne oldu diye soru soruyor, resimleri gösterdim. Kafasini salliyor, herhalde kendisi de duygulanmis olacak. Sevgilerimle,bence "COK BUYUK BIR BASARI." emin olun.
-------------------- ![]() |
| serhatgunes |
May 27 2009, 02:01 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,659 Kayıt: 11-February 09 Yer: Katar, Doha Üye No: 3,977 Adı - Soyadı: Serhat GÜNEŞ Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: Karşıyaka-İzmir Kan Grubu: 0 RH (-) |
Tek kelime ile BRAVO!
-------------------- Tüm doğa dostlarına sevgilerimle Serhat Gunes 35 KSK 1/2 1968 ![]() |
| yorganci07 |
Nov 2 2009, 12:46 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 639 Kayıt: 26-August 09 Üye No: 6,360 Adı - Soyadı: YAVUZ YORGANCI Doğum Tarihi: 1972 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: A RH (+) |
Emeği geçen ve kampanyaya her ne şekilde olursa olsun katılan ve katkıda bulunan herkese sygılarımı sunuyorum.. İnanın okurken öyle duygulandım ve aynı zamanda gurur duydum ki.. İyi ki bu adaya gelmişim.
Keşke çok daha önce bu adayı ve çok değerli sakinlerini tanıma şansım olsaydı ben de aynı formayı giyebilseydim.. Yapılan bu kutsal işle ilgili olarak Emrahın verdiği linkte Ali Öğretmenin yaptığı açıklamayı da okunyunca daha çok mutlu oldum guru duydum ve gözyaşlarımı tutamadım.. Bu okulun onarılmasında emeği geçen herkesi tekrar saygıyla selamlıyorum Allah razı olsun... Bu tür kampanyalara her zaman varım sevgili dostlarım yeterki paylaşım olsun.. -------------------- |
| Emrah Erdal |
Nov 2 2009, 12:58 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 4,201 Kayıt: 7-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 1 Adı - Soyadı: Emrah Erdal Doğum Tarihi: 1980 Yaşadığı Şehir: Ankara Kan Grubu: 0 RH (+) |
ALINTI Balıkcı Adası' na Teşekkürler Yaklaşık iki ay önce başlattıkları Eğitime Destek Kampanyası için tüm Balıkçı Adası sakinlerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkur ederim. Türkiye Cumhuriyeti eğitim ordusunun bir neferi olarak bu kampanyadan gurur duydum. Eğitime ve Atatürkçü bireylere bu kadar ihtiyacımız olduğu şu günlerde bir güneş gibi doğdu bu kampanya okulumuza. Eğer bir gün bu okuldan bir öğretmen, bir doktor yada Türkiye Cumhuriyeti uğruna faydalı olacak bireyler çıkarsa bu onur kampanyaya destek veren herkesin olacaktır. Amacımız Atatürk' ün gösterdiği aydınlık, modern, uygar yolda yürümektir. Bu yolda önümüzü aydınlatan eğitim dostlarına sonsuz teşekkürler. Ali ÖZTÜRK Eğirime Destek Kampanyası için detaylı bilgi için; www.balikciadasi.com -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 10:14 PM |