![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Dec 3 2009, 01:26 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili Dostlarımız;
Hepinizin yakından tanıdığı, Balıkçı Adasının kuruluşundan beri bizlerle birlikte olup abiliğini, dostluğunu esirgemeyen Sevgili Muhsin Çalışal abimiz çok zor durumda. Muhsin abimizin 15 yaşındaki Kızı ŞAFİYE "Adamızın fidan dikme org.nunda çekilmiş resmi" ŞAFİYE ÇALIŞAL ![]() "Allah kimsenin başına vermesin" Güzel kızımız Beyin tümörü illeti ile savaşıyor. Çok pahalı tedavi , Ameliyat ve masrafları için bir nebzede olsa, elimizden geldiğince yardım yapmayı düşündük. Bu önemli hastalık için abimize ve kızımız Şafiye ye bütün dostlardan yardım bekliyoruz. Manevi destek çıkacağınıza hiç şüphem yok fakat maddi yardıma da ihtiyaçları var. Bu bağlamda anlayışınıza ve kocaman yüreklerinize güveniyoruz. Detayları ve gelişmeleri bu konu içersin de devamlı olarak Yasin kardeşimiz "YASİN ESKİCİ - 0 542 289 83 63" ve ben paylaşacağım. Yardımlarınızı bana göndermenizi rica ediyorum. Yardım hesabı; Banka: Akbank Yeni Gıda Çarşısı Şubesi Şube kodu : 616 Hesap no: 35130 Hesap sahibi : Melih GÜLAN Not: Gönderdiğiniz meblağı buradan lütfen belirtin , bende gelen meblağı buradan teyit edip , geldi mesajı yazacağım. Bunu yapmanızı önemle rica ediyorum çünkü , Böyle önemli bir olayın altında iftira ile karşılaşmak , yapmayacağım bir şey için dedikodu malzemesi olup ezilmek istemiyorum. Saygılarımla Melih GÜLAN -------------------- |
| Zafer |
Dec 3 2009, 01:35 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,060 Kayıt: 22-November 06 Yer: İSTANBUL Üye No: 260 Adı - Soyadı: Z.ŞENTÜRK Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB RH (-) |
Dilerim toplanabilecek yardım, kızımızın yaşama bağlanmasında bir pamuk ipliği oluşturur.
Açil şifalar dilerim. -------------------- Z.ŞENTÜRK - 67 İSTANBUL
05336079457 Nekadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır |
| serhatgunes |
Dec 3 2009, 02:10 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,659 Kayıt: 11-February 09 Yer: Katar, Doha Üye No: 3,977 Adı - Soyadı: Serhat GÜNEŞ Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: Karşıyaka-İzmir Kan Grubu: 0 RH (-) |
Sevgili Melih,
Öncelikle değerli dostumuza acil şifalar dilerim. Umarım yeğenimiz en kısa sürede şifa bulur. Sağlığına kavuşur. Öğrenir öğrenmez İşbankası Girne Aksoy şubeden 250 TL hesabına EFT çıkardım. Muhtemelen yarın iş günü içinde hesabına geçer. -------------------- Tüm doğa dostlarına sevgilerimle Serhat Gunes 35 KSK 1/2 1968 ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Dec 3 2009, 02:13 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Serhat abi ,TEŞEKKÜR EDERİM
Hesaba geçer geçmez buradan geldiğini belirtip teyit edeceğim **Serhat GÜNEŞ : 250 TL -------------------- |
| orhan albay |
Dec 3 2009, 03:37 PM
|
|
ISPAROZ ![]() Grup: Üye Mesajlar: 45 Kayıt: 12-December 08 Üye No: 3,512 Adı - Soyadı: orhan süren Doğum Tarihi: 1947 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
Melih' cim,
Arkadaşımızın cici kızına acil şifalar diliyorum. 100 TL gönderebiliyorum. Selamlar. |
| MELİH GÜLAN |
Dec 3 2009, 04:07 PM
|
Orhan albayım ,TEŞEKKÜR EDERİM
Hesaba geçer geçmez buradan geldiğini belirtip teyit edeceğim **Melih GÜLAN : 50 TL **Serhat GÜNEŞ : 250 TL **Orhan SÜREN : 100 TL +_____________________ Toplam..............: 400 TL -------------------- |
| yasines |
Dec 3 2009, 04:57 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 807 Kayıt: 22-October 06 Yer: izmir buca Üye No: 146 Adı - Soyadı: yasin eskici Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
melih kardeşim bu konuda sen ve tüm balıkçı adası dostalarına ilghi alakalarına çok teşekkür ederim konu hakkında bilgi edinmek isteyen varsa benımle ırtıbata geçebılırler bu gün öğrendiğime göre şafiye kardeşim ayın 15 de emar çekilecek 18. de hasataneye yatacak 20 de de amelıyat olacak daha ayrıntıları var ama buradan yazmak istemiyorum herkese tekrar çok teşekkür ederım dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepinizden razı olsun
-------------------- yasin eskici
izmir buca ORH + 05.03 1976 |
| tatlisoy |
Dec 3 2009, 05:02 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,057 Kayıt: 11-April 08 Yer: ANTALYA Üye No: 2,313 Adı - Soyadı: Savaş TATLISOY Doğum Tarihi: 1975 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: 0 RH (-) |
Bu dünya tatlısı kardeşime allahtan acil şifalar dilerim.
-------------------- |
| Şener Ergunsü |
Dec 3 2009, 06:25 PM
|
|
ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 165 Kayıt: 4-April 09 Yer: Çanakkale/Sivrice Üye No: 4,716 Adı - Soyadı: Şener Ergunsü Doğum Tarihi: 1946 Yaşadığı Şehir: Çanakkale Kan Grubu: B RH (+) |
melih kardeşim bu konuda sen ve tüm balıkçı adası dostalarına ilghi alakalarına çok teşekkür ederim konu hakkında bilgi edinmek isteyen varsa benımle ırtıbata geçebılırler bu gün öğrendiğime göre şafiye kardeşim ayın 15 de emar çekilecek 18. de hasataneye yatacak 20 de de amelıyat olacak daha ayrıntıları var ama buradan yazmak istemiyorum herkese tekrar çok teşekkür ederım dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepinizden razı olsun Sevgili arkadaşlar konuya yakından ilgi duyduğunuz için çok memnun oldum.Bildiğiniz gibi Ülkemizde Beyin ameliyatı konusunda Avrupa çapında uzman doktorlarımız var bunlardan birisi de benim ameliyatımı yapan Marmara Üniversitesi ve Acıbadem hastanesi profösörlerinden Sayın Necmettin Pamir hocamızdır.Çekilecek emarların ilk önce hocamıza gösterilmesini öneririm kendisinden randevu almak zor olmasına rağmen ben sekreteri vasıtasıyla acil olarak randevu ayarlıyabilirim.Konunun aciliyetinden dolayı cep telefonumu veriyorum.05324525858.Muayene ücreti tahminime göre 150 Tl olup ücreti ben üstleniyorum. -------------------- Şener ERGUNSÜ
Uzakyol Kpt 1946/Üsküdar DENİZLERE HAKİM OLAN BALIKLARA DA SAHİP OLUR. |
| shadowxxl7 |
Dec 3 2009, 06:38 PM
|
|
ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 74 Kayıt: 6-June 09 Yer: Mersin Üye No: 5,682 Adı - Soyadı: Gökhan Gönen Doğum Tarihi: 1985 Yaşadığı Şehir: Mersin Kan Grubu: A RH (+) |
Allah acil şifalar versin kardeşime. Ayın 7 sinden sonra elimden gelirse (malum öğrenciik) Konuyla ilgileneceğim tekrar.....
|
| MELİH GÜLAN |
Dec 3 2009, 06:38 PM
|
Şener abi ,bildiğim kadarı ile izmir Eğe ünv. Tıp Fakultesinin Profesör doktoru ile temas halindeler ama ilk fırsatta teklifini Muhsin abiye ileteceğim.
İlgi ve alakan için çok teşekkürler. -------------------- |
| kaan köklü |
Dec 4 2009, 03:10 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 326 Kayıt: 19-January 09 Üye No: 3,739 Adı - Soyadı: kaan köklü Doğum Tarihi: 1965 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
Melih, kardeşimize acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. İlgili hesaba 150 TL EFT gönderdim.
-------------------- Kaan Köklü / 1965 / Antalya
|
| NİZO |
Dec 4 2009, 04:08 AM
|
![]() AYDIN Temsilcisi ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 523 Kayıt: 5-July 07 Yer: aydın-çine Üye No: 935 Adı - Soyadı: nizamettin iptes Doğum Tarihi: 1977 Yaşadığı Şehir: Aydın Kan Grubu: 0 RH (+) |
Allahtan acil şifa diliyorum muhsin abimize ve ailesine Allah sabır versin.
-------------------- Geyik Barajının Ustası
(ELDEKİ BİR BALIK SUDAKİ İKİ BALIKTAN İYİDİR.) |
| Ramazan GÜNEYLİ |
Dec 4 2009, 08:19 AM
|
|
ISPAROZ ![]() Grup: Yeni Üye Mesajlar: 2 Kayıt: 13-August 08 Üye No: 2,792 Adı - Soyadı: Ramazan GÜNEYLİ Doğum Tarihi: 1953 Yaşadığı Şehir: KONYA Kan Grubu: AB RH (+) |
ALLAH (CC) acil şifalar dilerim.
YA RABBİ BU GÜZEL KIZIMIZA, HAYIRLI ACİL ŞİFALR İHSAN ET. DERT SENDEN DERMANDA SENDENDİR. iNŞAALLAH İYİLEŞTİĞİNİN HABERİNİ VE SEVİNCİNİ DE BURDA PAYLAŞIRIZ. ŞİFA YA RABBİ, ŞİFA YA RABBİ, ŞİFA YA RABBİ AMİN, AMİN, AMİN, 50.00 TL eft ile |
| eyetilmezer |
Dec 4 2009, 11:18 AM
|
|
ISPAROZ ![]() Grup: Üye Mesajlar: 36 Kayıt: 31-January 08 Üye No: 2,110 Adı - Soyadı: erol yetilmezer Doğum Tarihi: 1948 Yaşadığı Şehir: eskisehir Kan Grubu: A RH (+) |
Şafiye'ye acil şifalar dilerim,sevgi ve selamlarımla.
Arif bey konu ile ilgilenecek,haberi var,sizi bekliyor. -------------------- Erol yetilmezer-Eskişehir-Arh+
|
| FAKO |
Dec 4 2009, 11:55 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesajlar: 2,974 Kayıt: 29-July 07 Üye No: 988 Adı - Soyadı: Fikret AHSEN BÖRE Doğum Tarihi: 1943 Yaşadığı Şehir: HELSINKI Kan Grubu: A RH (+) |
Finlandiya dan havale yapabilemem icin:
IBAN : SHIFT : numaralarini bilmem gerekiyor. Banka verecektir bu bilgileri ULUSLARARASI MODERN BANKACILIK ADRESLERIDIR. Sevgilerimle acilen -------------------- ![]() |
| serhatgunes |
Dec 4 2009, 12:18 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,659 Kayıt: 11-February 09 Yer: Katar, Doha Üye No: 3,977 Adı - Soyadı: Serhat GÜNEŞ Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: Karşıyaka-İzmir Kan Grubu: 0 RH (-) |
Finlandiya dan havale yapabilemem icin: IBAN : SHIFT : numaralarini bilmem gerekiyor. Banka verecektir bu bilgileri ULUSLARARASI MODERN BANKACILIK ADRESLERIDIR. Sevgilerimle acilen Fikret abi, Bildiğim kadarı ile ; IBAN Banka hesap numarasının uluslararası banka kodununda eklendiği kod numarası SHIFT kodunu ise ben Bankanın uluslar arası ismi olarak geçen SWIFT olarak biliryorum . -------------------- Tüm doğa dostlarına sevgilerimle Serhat Gunes 35 KSK 1/2 1968 ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Dec 4 2009, 01:19 PM
|
Fikret abi Shift konusunu bilmiyorum ama IBAN ı verebilirim.
TR31 0004 6006 1688 8000 0351 30 Kaan abi, Ramazan abi ve Altunay AĞAOĞLU , İlgi ve alakanıza çok çok TEŞEKKÜR EDERİM Bu arada bu gün gelen yardımın teyidini yapmak istiyorum. **Melih GÜLAN : 50 TL Geldi **Serhat GÜNEŞ : 250 TL Geldi **Orhan SÜREN : 100 TL Geldi **Kaan KÖKLÜ : 150 TL Geldi **Ramazan GÜNEYLİ : 50 TL Geldi **Altunay AĞAOĞLU : 50 TL Geldi +_____________________ Toplam..............: 650 TL -------------------- |
| yasines |
Dec 4 2009, 02:06 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 807 Kayıt: 22-October 06 Yer: izmir buca Üye No: 146 Adı - Soyadı: yasin eskici Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Şafiye'ye acil şifalar dilerim,sevgi ve selamlarımla. Arif bey konu ile ilgilenecek,haberi var,sizi bekliyor. erol abicim bu gün benım yanımda aradık pazartesi gnü için telefonlaşıcağız ve randevü alacağız işlerimden vakıt uygun olursa bende gideceğim ilginize teşşekkür ederim -------------------- yasin eskici
izmir buca ORH + 05.03 1976 |
| serhatgunes |
Dec 4 2009, 05:28 PM
|
Sevgili Melih,
Ekte SWİFT kodları ile bir bilgi var. Bunu bankandan teyit edebilirsin. Bu bilgiye göre Akbank'ın SWİFT kodu AKBKTRIS Bildiğim kadarı ile bu kod yurt dışına/yurtdışından para transferlerinde bankaların uluslararası kodu oluyor. http://www.bankalar.org/swift-kodlar%C4%B1/ -------------------- Tüm doğa dostlarına sevgilerimle Serhat Gunes 35 KSK 1/2 1968 ![]() |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 10:27 PM |