![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Jan 10 2010, 03:01 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili dostlar , Şampiyonu açıklamadan önce 2009 da Tatlı suda neler olmuş bir göz atalım. 2009 da Tatlı Su Ligine katılan 23 katılımcı olmuş. FİKRET AHSEN BÖRE ,TANER ÇOŞKUN ,KILINÇ ÇOŞKUN ,FEVZULLAH ÇALIŞKAN & MEHMET KORAY, MESUT EKİCİ ,SÜLEYMAN YAPICI ,SEFA GÜCÜN, MEHMET ERGÜL, EMRAH ERDAL BİLENT&CİHAN ,FERİDUN TURNA, BURAK ATALAY ,GÖKHAN KUNDAKÇI ,SABRİ BABAOĞLU ,ERKAN SÜLÜŞOĞLU ,RASİM YILDIZ ,EMRE ERDOĞDU ,ERDEM ÖZSOYERİ ,ELCİN ESER ,SERDAR TOKER ,OĞUZ SEÇKİN ,SAVAŞ TATLISOY ,ORHAN AVCI Dostlarımız , Lige renk katmışlar. Koca 1 Yılı geride bırakan katılımcılarımız Tatlı su avının zorlukları ile de mücadele etmiş ve bizlere harika avlar izletmişlerdi. Diliyoruz 2010 da TATLI SU LİGİ çok daha hareketli , renkli geçer ve bizlere doyumsuz avlarını izletmeye devam ederler. Şampiyonu açıklamadan önce Yılın son oylamasına bir göz atalım. Aralık ayının sert kış şartlarında ava gidebilen 3 katılımcımız değerlendirmeye girdi ve Oylamaya katıldı. İşte sonuç; ![]() Gelelim Şampiyon ve 2.ye ![]() ![]() ![]() Tatlı su avlarının en renkli ismi FİKRET AHSEN BÖRE azmi ve istikrarlı avları ile ipi göğüsleyen isim oldu. Yılın son oylamasında da yerini kimseye kaptırmadı. İŞTE KARŞINIZDA 2009 ŞAMPİYONU FİKRET AHSEN BÖRE ![]() TATLI SU LİGİNİN 2.Sİ İSE TANER ÇOŞKUN![]() ![]() Kupa ve Ödülleri Yönetimimizin belirleyeceği yerde Ödül töreni ile kendilerine verilecektir. Yılın sonunda Puan Durumu ; ![]() -------------------- |
| vedat_sore |
Jan 10 2010, 03:15 PM
|
![]() K.MaraşTemsilcisi ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,014 Kayıt: 2-June 08 Yer: K. Maraş / Merkez Üye No: 2,470 Adı - Soyadı: vedat ataç Doğum Tarihi: 1985 Yaşadığı Şehir: K. Maraş Kan Grubu: 0 RH (+) |
bu tatlı rekabette birinci olan fikret abim... ailesi ile birlikte, bizlerle güzel kareler paylaşan ve ikinci olmayı hak eden taner abim... çok güzel ala avları ile hem öğretici hemde görsellik yönü ile bizleri her daim etkilemeyi başaran ve 3. lük koltuğunu oturan kılınç abim, fevzi abim, fikret abim, serdar hocam ve daha ismini sayamadığım tatlısu sevdalıları.. hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.. nice güzel ve bol trofeli avlara...
selamlar -------------------- Kahramanmaraş
bu şehri çok sevdim.. ala avını da ... |
| memo07 |
Jan 10 2010, 03:19 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,757 Kayıt: 5-July 08 Yer: ANTALYA-LARA Üye No: 2,602 Adı - Soyadı: Mehmet AKSÖZ Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: ANTALYA-LARA Kan Grubu: B RH (+) |
Kutlarım.
-------------------- Mehmet Aksöz
![]() |
| Okan AY |
Jan 10 2010, 04:52 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,568 Kayıt: 30-January 09 Yer: Eskişehir Üye No: 3,848 Adı - Soyadı: Okan AY Doğum Tarihi: 1971 Yaşadığı Şehir: Eskişehir Kan Grubu: A RH (-) |
Fikret abi tebrikler
Suyun hemen yakınında oturmanın avantajını iyi kullandın, ayda 10-15 avla balık azmini ve sevgini bizlere kanıtladın Tanercim senide ciddi manada kutlarım. Türkiye'den katılımın sınırlı sayıda avlarınla güzel puanlar toplayıp Lig İkinciliğini fazlası ile hak ettin Veeeee Kılınç abim, Öğretme azmin, beyfendi kişiliğin, bizlere önder ve öğretmen olman ve bu sitede bulunman bizim için büyük bir kazanç Benim Gönlümün birincisi olduğunun altını çizmek isterim -------------------- İzindeyiz.... |
| yorganci07 |
Jan 10 2010, 05:59 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 639 Kayıt: 26-August 09 Üye No: 6,360 Adı - Soyadı: YAVUZ YORGANCI Doğum Tarihi: 1972 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret ve Kılınç abi ve sevgili Taner dostum her üçünüzü de canı gönülden tebrik ediyorum..
-------------------- |
| TURNACI |
Jan 10 2010, 05:59 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 537 Kayıt: 11-June 07 Üye No: 887 Adı - Soyadı: mesut ekici Doğum Tarihi: 1974 Yaşadığı Şehir: ist Kan Grubu: A RH (+) |
2009 sezonunda birinci olan Fikret abiyi canı gönülden kutlarım
hepinizi canı gönülden kutlarım -------------------- Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma! Kazanmak Koca Bir Ömür İster! Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter [Hz. Mevlana]
MESUT EKİCİ YOZGAT-İST.1974 ![]() |
| FAKO |
Jan 11 2010, 01:48 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesajlar: 2,974 Kayıt: 29-July 07 Üye No: 988 Adı - Soyadı: Fikret AHSEN BÖRE Doğum Tarihi: 1943 Yaşadığı Şehir: HELSINKI Kan Grubu: A RH (+) |
Tatlisu Av Ligine katilan TUM YARISMACI ARKADASLARIMA, bana oy veren veya veremeyen, SINIRSIZ SABIRLARINI EKSIK ETMEYEN TUM YÖNETICILERIME cani gönulden sevgilerimi sunuyor, 2010 sezonun daha renkli yarismalar ile gecmesini temenni ediyorum. Saygilarimla
-------------------- ![]() |
| Zafer |
Jan 11 2010, 01:52 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,060 Kayıt: 22-November 06 Yer: İSTANBUL Üye No: 260 Adı - Soyadı: Z.ŞENTÜRK Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB RH (-) |
Fikret abi tebrikler.
Bu yıl aslında azmin ve başarılı avlarınla 2009 AMATÖR BALIK AVCISI ünvanını hak ettin bence. 2010 dada bu başarılı avlarının devamını dilerim. -------------------- Z.ŞENTÜRK - 67 İSTANBUL
05336079457 Nekadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır |
| Serdar Öğretmen |
Jan 11 2010, 02:49 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,404 Kayıt: 23-October 06 Yer: Turhal Üye No: 147 Adı - Soyadı: Serdar Toker Doğum Tarihi: 1959 Yaşadığı Şehir: Amasya Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret Abi. Özellikle tatlı su levreği konusunda benı ve adayı aydınlattığı için abime çok teşekkür ederim. Tatlı su birinciliğin kutlu olsun.
Taner de yarışmada Fikret abiyi zorlayarak ikinciliğe geldi. Özellikle ailesi ile yaptığı avlar görülmeye değerdi. Kutluyorum. Kılınç ise deniz avı balıkçısı olmasına rağmen içindeki tatlı su avcılığı öne çıktı ve onu ala avında çok gördük. Göstermiş olduğu azim ve bize vermiş olduğu değerli bilgiler içinde teşekkür ederim. Yarışmaya katılıp azim gösteren bütün ada hakınıda kutluyorum. Umarım 2010 senesi mutlu ve çok balıklı geçsin. -------------------- ![]() Ben Yok Biz Varız Bulduğun Gibi Bırakma Temizle Daha Güzel Bir Çevre İçin Önce Eğitim ŞEHZADELER ŞEHRİ AMASYA --> TIKLAYIN 2/2 NUMARALI TEBLİĞ (TEBLİĞ NO : 2008/49) --> TIKLAYIN NASIL RESİM YÜKLERİM --> TIKLAYIN |
| tatlisoy |
Jan 11 2010, 02:50 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,057 Kayıt: 11-April 08 Yer: ANTALYA Üye No: 2,313 Adı - Soyadı: Savaş TATLISOY Doğum Tarihi: 1975 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: 0 RH (-) |
Fikret abimi canı gönülden kutlarım. Bize Finlandiya balıklarını, manzaralarını ve tecrübelerini aktardığı için. Taner kardeşimde son aylarda yaptığı atakla 2.lik koltuğuna oturdu. Ancak son zamanlarda Kılıç Abi pek balığa gidemedi. Oysa onun Alabalık tevrübelerinden fazlasıyla faydalanıyorduk. İnşallah bu sene kendisini daha güzel avlarla görme şansına sahip olabiliriz.
-------------------- |
| fevzi |
Jan 11 2010, 04:21 AM
|
![]() ANKARA Temsilcisi ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,356 Kayıt: 2-November 06 Üye No: 171 Adı - Soyadı: Fevzullah Çalışkan Doğum Tarihi: 1965 Yaşadığı Şehir: Ankara Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret abi, yıl boyunca bizimle paylaştığın ve zevkle seyrettiğim avların için çok teşekkürler.
Bu güzel avların ile birinciliği fazlası ile hak ettiğine inanıyorum. 2010 yılında da başarılar dilerim. Tanerciğim, Ankara'dan ikinciliğin çıkmasıdan dolayı fazlasıyla memnun oldum. Tebrik ederim. Dikkat et 2010 yılında seni çok zorlayacağım.. -------------------- Fevzi 17-05-1965 K. Ören Ankara A(+)
|
| Apuami |
Jan 11 2010, 05:09 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 1,746 Kayıt: 27-May 08 Üye No: 2,444 Adı - Soyadı: Oktay Yılmaz Doğum Tarihi: 1957 Yaşadığı Şehir: Su Kenarı Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret ustam ile Taner kardeşimi tebrik ediyorum. Sayelerinde nefis av hikayeleri okuduk müthiş trofelere şahit olduk.
Aynı başarılarını bu senede göremek istiyoruz... -------------------- Oktay YILMAZ
Su Kenarı - 1957 |
| clox6707 |
Jan 11 2010, 07:27 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 468 Kayıt: 12-February 09 Üye No: 3,985 Adı - Soyadı: AHMET ATAÇ Doğum Tarihi: 1966 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: B RH (+) |
Fikret abi ve Taner
Canı gönülden kutlarım avlarınızın bereketli ve neşeli geçmesini dilerim TEBRİKLER -------------------- ![]() |
| turna |
Jan 11 2010, 07:34 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,056 Kayıt: 17-November 06 Üye No: 241 Adı - Soyadı: F.Mehmet Koray Doğum Tarihi: 1948 Yaşadığı Şehir: ANKARA Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret abi bizleri güzel avlarınla doyurduğun için çok teşekkürler birincilik de sizin hakkınızdı tebrikler,ellerinize sağlık, sağlıcakla kalın.
Taner ailecekyapmış olduğun çok güzel avlarından dolayı senide tebrik ederim, ikincisırayı hakettin kutlarım. -------------------- F.Mehmet Koray 1948 ANKARA
![]() |
| kaan köklü |
Jan 11 2010, 07:55 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 326 Kayıt: 19-January 09 Üye No: 3,739 Adı - Soyadı: kaan köklü Doğum Tarihi: 1965 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
Fikret abimizi ve Taner kardeşimizi kutluyorum. Tebrikler.
-------------------- Kaan Köklü / 1965 / Antalya
|
| seferihisar |
Jan 11 2010, 02:53 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,069 Kayıt: 25-September 08 Yer: Bornova Üye No: 3,060 Adı - Soyadı: -koray- -balık- Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Tebrikler,tebrikler.
-------------------- -K O R A Y-
1976-BORNOVA İZMİR |
| Enyalios |
Jan 11 2010, 03:16 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 818 Kayıt: 22-March 07 Yer: İzmir Üye No: 708 Adı - Soyadı: Murat Alaaddinoğlu Doğum Tarihi: 1984 Yaşadığı Şehir: İzmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
ilk sıraları paylaşanları kutluyorum daha nice ödüllere
-------------------- ![]() |
| bülent abi |
Jan 11 2010, 04:32 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,817 Kayıt: 6-March 07 Yer: izmir Üye No: 653 Adı - Soyadı: Bülent ONAY Doğum Tarihi: 1957 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: B RH (+) |
Fikret abi hakedilmiş bir birincilik, canıgönülden kutluyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Taner kardeşim senide ikinciliğinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Deniz avı ligi... 1.ve 2. Antalya Tatlısu avı ligi... 1.Finlandiya 2.Ankara -------------------- |
| balikçi taner |
Jan 11 2010, 06:52 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 685 Kayıt: 28-February 09 Üye No: 4,241 Adı - Soyadı: taner coşkun Doğum Tarihi: 1978 Yaşadığı Şehir: ankara Kan Grubu: 0 RH (+) |
Yaklaşık 15-20 yıldır balık avıyla uğraşıyorum.Ama hiçbir sezon bu kadar keyif almadım.
Yaptığım avları bu platformda paylaşmak, karşılığında sizlerden güzel reaksiyon almak, beni daha çok motive ediyor. Ayrıca bu lig olayı ailece gönül verdiğimiz balık hobimizin somut başarıya dönüşmesini sağladı.Bu da ayrı bir keyif. Kılınç abi,son üç ay ava gitme şansı bulamadı,yoksa öyle bir ustayı geride bırakmak çok zor,ayrıca üç ay av yapamadığı halde puanımız neredeyse eşit denebilecek düzeyde. Fikret abi,yaptığı ders niteliğindeki avlarla bize keyifli bir yıl yaşattı ve hakettiği birincilliği elde etti. TEBRİKLER FİKRET ABİ... Ayrıca bize bu güzel lig imkanını sunan başta MELİH ABİ ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. TÜM ADA HALKINA SEVGİLERİMLE!... |
| Orhan Küçükbiçmen |
Jan 12 2010, 02:34 AM
|
![]() ÇANAKKALE Temsilcisi ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 828 Kayıt: 13-January 09 Üye No: 3,670 Adı - Soyadı: Orhan Küçükbiçmen Doğum Tarihi: 1950 Yaşadığı Şehir: Çanakkale Kan Grubu: 0 RH (-) |
Sevgili Fikret abi, sevgili Kılınç ve Taner kardeşlerim, sizleri tebrik eder ve daha güzel avlarınızı bekleriz. -------------------- Benim hakkımdaki blok, Tıklayın.
http://orhankucukbicmen.tr.gg/Ana-Sayfa.htm Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük 0 RH Negatif, Çanakkale-Sivrice |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 10:07 PM |