![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Jan 10 2010, 03:59 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,311 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili dostlar , Şampiyonu açıklamadan önce 2009 da Deniz avı Liginde neler olmuş bir göz atalım. 2009 da Deniz Ligine katılan 54 katılımcı olmuş. SAVAŞ TATLISOY, HAKAN GİRGİN, BSM.KSK, TAGS35, AHMET&KEMAL, ORHAN KÜÇÜKBİÇMEN, SEFA GÜCÜN, İSMAİL ÇAKIR, ARMAĞAN AYGÜN, MEHMET AKSÖZ, RAUF USLUER, MUSTAFA HAZAR, ERDEM GÜNER, ŞERİF OSMAN, MU&ZA, SİNAN ŞAKA, MEHMET ÇAKIR, KILINÇ ÇOŞKUN, RECEP AY, FİLİZ ÇOKBERKİT, TOLGA ÖZDEMİR, SEDAT SATAR, BİLAL AKTAŞ, OKAN AY, AHMET TAŞKAN, METİN CENGİZ, KORAY BALIK, ENDER AKŞAR, NECATİ CENGİZ, NİHAT HÜSEYİN, BURAK KARADENİZ, ENGİN GÖKBAYRAK, ÖNDER ÇETİN, MENDERES&UĞUR, METAHAN CENGİZ, SERDAR ALTINBİLEK, ORHAN KALAY, SERKO07, CÜNEYT ÇOŞGUN, VOLKAN ŞENTÜRK, SELİM KEMAL, GÜRKAN YÜZER, MURAT ALADDİNOĞLU, YAŞAR ŞENGÜL, İLKER ALTIOK, HAKAN AYDIN, ERKAN CENGİZ, BORNOVA ÇARŞI, EREN TEPE, HALDUN ERASLAN, SERHAT GÜNEŞ, EREN TEPE,HALDUN ERASLAN, SERHAT GÜNEŞ Dostlarımız , Lige renk katmışlar. Hepsine tek tek Renk katıkları için teşekkür ediyoruz Koca 1 Yılı geride bırakan katılımcılarımız Denizin zorlukları ile de mücadele etmiş ve bizlere harika avlar izletmişlerdi. Diliyoruz 2010 da DENİZ LİGİ çok daha hareketli , renkli geçer ve bizlere doyumsuz avlarını izletmeye devam ederler. Şampiyonu açıklamadan önce Yılın son oylamasına bir göz atalım. Aralık ayının sert kış şartlarında ava gidebilen 11 katılımcımız değerlendirmeye girdi ve Oylamaya katıldı. İşte sonuç; ![]() Gelelim Şampiyona ve 2.ye ![]() ![]() 12 boyunca özellikle derin su ve Trofe avları ile dikkat çeken , azmi ve istikrarlı avları ile ipi göğüsleyen isim oldu. İŞTE KARŞINIZDA 2009 ŞAMPİYONU SAVAŞ TATLISOY ![]() DENİZ LİGİNİN 2.Sİ İSE HAKAN GİRGİN![]() ![]() Kupa ve Ödülleri Yönetimimizin belirleyeceği yerde Ödül töreni ile kendilerine verilecektir. Yılın sonunda Puan Durumu ; -------------------- |
| Okan AY |
Jan 10 2010, 04:38 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,568 Kayıt: 30-January 09 Yer: Eskişehir Üye No: 3,848 Adı - Soyadı: Okan AY Doğum Tarihi: 1971 Yaşadığı Şehir: Eskişehir Kan Grubu: A RH (-) |
Savaş'çım Tebrikler
12 ay boyunca birbirinden güzel avlar yaptın Ve semeresini yıl sonunda 1. olarak almış bulunmaktasın Hem avlarınla hem beyfendi yapınla bu birinciliği hak ettin Başarılarının devamını diliyorum Hakan'cım sende bu sene ciddi manada harika işler başardın... Adım adım ilerledin ve küçük bir farkla 2.lik koltuğuna oturdun... Senide Tebrik ediyorum BSM.KSK ekibide 3. lüğe oturarak bu ligin ne denli güçlü ekipleri olduğunu bir kez daha kanıtladı Ekibin kaptanı olarak Bülent abim benim gönlümün her zaman birincisidir Son olarak tüm katılımcları tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını temenni ediyorum Ve son olarak Değerli dostum MELİH...Bu güzel ligi hazırladığın için , zor şartlarda siteyi ayakta tuttuğun için, her ay oylamaları hazırlayıp lig konusunda son derece aktif çalıştığın için, Bir çoğumuzun nazını serzenişlerini büyük bir ustalıkla idare edip bu günlere ulaştırdığın için TEŞEKKÜRLER:::: İyiki varsın -------------------- İzindeyiz.... |
| tatlisoy |
Jan 10 2010, 06:01 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,057 Kayıt: 11-April 08 Yer: ANTALYA Üye No: 2,313 Adı - Soyadı: Savaş TATLISOY Doğum Tarihi: 1975 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: 0 RH (-) |
Öncelikle çok teşekkür ederim BALIKÇIADASI üyelerine bana bu birinciliği sağladıkları için. 1 yılı çok keyifli ve mutlu geçirdim. Harika insanlar, arkadaşlar, abiler kazandım. İyi, kötü bir sürü paylaşımımız oldu. Bir Aile havası yakaladık. Sanki evimizde gibiydik. Üzüntülerimiz oldu, sevinçlerimiz oldu. tabi hepimizin ortak bir noktası vardı oda balık avı. Onuda böyle tatlı bir çekişme ile daha keyifli hale getirdik. TEŞEKKÜRLER hepinize
-------------------- |
| kipranos |
Jan 10 2010, 06:15 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 8,112 Kayıt: 11-June 07 Yer: ANTALYA Üye No: 886 Adı - Soyadı: kılınç coşkun Doğum Tarihi: 1962 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
Savaş kardeşimi birinciliği için ve Hakan kardeşimi de ikinciliği için ve her ikisini de tekrar uzun soluklu avları için tebrik ediyorum.
Çok uzun süre önce ikisinden birinin birinci olacağı hakkında yorum yapmıştım.Yanılmamışım. -------------------- BALIĞA GİDERKEN KENDİNİ YANINA ALMA
Kılınç Coşkun/1962/Antalya ![]() |
| Serdar Öğretmen |
Jan 10 2010, 07:01 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,404 Kayıt: 23-October 06 Yer: Turhal Üye No: 147 Adı - Soyadı: Serdar Toker Doğum Tarihi: 1959 Yaşadığı Şehir: Amasya Kan Grubu: A RH (+) |
Savaş. Tebrik ediyorum. Hakan sende iyidin. Lige katılan tüm arkadaşları gösterdikleri çabalar için ayrıyeten kutlarım.
-------------------- ![]() Ben Yok Biz Varız Bulduğun Gibi Bırakma Temizle Daha Güzel Bir Çevre İçin Önce Eğitim ŞEHZADELER ŞEHRİ AMASYA --> TIKLAYIN 2/2 NUMARALI TEBLİĞ (TEBLİĞ NO : 2008/49) --> TIKLAYIN NASIL RESİM YÜKLERİM --> TIKLAYIN |
| Enyalios |
Jan 10 2010, 07:37 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 818 Kayıt: 22-March 07 Yer: İzmir Üye No: 708 Adı - Soyadı: Murat Alaaddinoğlu Doğum Tarihi: 1984 Yaşadığı Şehir: İzmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Savaş abi tebrik ederim daha nice ödüllere =)
-------------------- ![]() |
| breis07 |
Jan 10 2010, 08:09 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,069 Kayıt: 2-February 08 Üye No: 2,118 Adı - Soyadı: kamil yılmaz Doğum Tarihi: 1953 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
savaş kutlarım seni tebrikler öpüldün
-------------------- kamil yilmaz
ANTALYA Atın beni denizlere |
| Zafer |
Jan 11 2010, 01:29 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,060 Kayıt: 22-November 06 Yer: İSTANBUL Üye No: 260 Adı - Soyadı: Z.ŞENTÜRK Doğum Tarihi: 1967 Yaşadığı Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB RH (-) |
Şavaş kutlarım.2010 yılında dahada başarılı avlar dilerim.
Hakan ,Mikail,Salih,Bülent abi,Tasim,Aleko,Güngör.....Lige avlarıyla renk katan tüm arkadaşlara teşekkürler.2010 yılında hepimize RASGELEEEEEEEEEEEEE -------------------- Z.ŞENTÜRK - 67 İSTANBUL
05336079457 Nekadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır |
| teomanture |
Jan 11 2010, 03:26 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 344 Kayıt: 11-April 08 Üye No: 2,312 Adı - Soyadı: Teoman Türe Doğum Tarihi: 1978 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: 0 RH (+) |
Kardeşim birinciliğin için seni tebrik ederim, artık bi ara ıslatırız, (deniz kıyısında trofe sucuk ekmekle
-------------------- ![]() |
| The Ozan |
Jan 11 2010, 03:43 AM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 91 Kayıt: 29-April 09 Üye No: 5,131 Adı - Soyadı: Ozan Yılmaz Doğum Tarihi: 1975 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
tebeikler savaş tebrikler hakan inşallah her yılınız bu yıl gibi geçer.
-------------------- sedrebeki aytgen köptir
|
| 07Koray |
Jan 11 2010, 04:48 AM
|
|
ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 225 Kayıt: 14-February 08 Üye No: 2,154 Adı - Soyadı: koray Doğum Tarihi: 1977 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: A RH (+) |
iki arkadaşımıda canı gönülden kutluyor 2010 yılı için herkese bol balıklı ve keyifli avlar diliyorum...
savaş hocama derin su avlarında hakan kardeşimede çeşit avlarında başarılar... -------------------- koray / 1977
A N T A L Y A |
| Apuami |
Jan 11 2010, 05:07 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 1,746 Kayıt: 27-May 08 Üye No: 2,444 Adı - Soyadı: Oktay Yılmaz Doğum Tarihi: 1957 Yaşadığı Şehir: Su Kenarı Kan Grubu: A RH (+) |
Savaş ve Hakan kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Harika avlar çıkardılar geride bıraktığımız senede. Ben bu sene nin çok daha renkli geçeceğine inanıyorum..
-------------------- Oktay YILMAZ
Su Kenarı - 1957 |
| faya |
Jan 11 2010, 06:51 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 345 Kayıt: 29-July 08 Üye No: 2,735 Adı - Soyadı: armağan aygün Doğum Tarihi: 1970 Yaşadığı Şehir: alanya-antalya Kan Grubu: A RH (+) |
öncelikle melih ellerine sağlık süper olmuş herşey ve savaş seni canı gönülden kutlarım bu sene allah izin verirse bayağı çekişmeli bir yıl bizleri bekliyor ve
-------------------- ÇOK YAKIN BİR TARİHTE EGELİYİM.
|
| clox6707 |
Jan 11 2010, 07:24 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 468 Kayıt: 12-February 09 Üye No: 3,985 Adı - Soyadı: AHMET ATAÇ Doğum Tarihi: 1966 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: B RH (+) |
Savaş seni ve Hakanı canı gönülden kutlarım,
her ikinizle güzel, başarılı ve harika avlara imza attınız TEBRİKLER -------------------- ![]() |
| kaan köklü |
Jan 11 2010, 07:53 AM
|
![]() LEVREK ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 326 Kayıt: 19-January 09 Üye No: 3,739 Adı - Soyadı: kaan köklü Doğum Tarihi: 1965 Yaşadığı Şehir: Antalya Kan Grubu: A RH (+) |
Savaş ve Hakan kardeşlerimizi kutluyorum. Çok güzel avlar izlettirdiler bize.
-------------------- Kaan Köklü / 1965 / Antalya
|
| turna |
Jan 11 2010, 07:57 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,056 Kayıt: 17-November 06 Üye No: 241 Adı - Soyadı: F.Mehmet Koray Doğum Tarihi: 1948 Yaşadığı Şehir: ANKARA Kan Grubu: A RH (+) |
Savaş ve Hakan arkadaşlar ikinizide canı gönülden kutluyorum.
-------------------- F.Mehmet Koray 1948 ANKARA
![]() |
| tatlisoy |
Jan 11 2010, 08:09 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,057 Kayıt: 11-April 08 Yer: ANTALYA Üye No: 2,313 Adı - Soyadı: Savaş TATLISOY Doğum Tarihi: 1975 Yaşadığı Şehir: ANTALYA Kan Grubu: 0 RH (-) |
Hepinize tek tek teşekkür ederim. Gerçekten onur verici sizlerden bu özgüleri almak. Bende Özellikle Hakan kardeşimi tebrik ederim bu yarışta 2. olmasını kutlarım. Bülent abimin nezninde BSM ekibininde avlarını merakla izlemekteydim. 3. olarak ne kadar iddalı olduklarını hep beraber gördük.
Ayrıca böyle bir LİGİ düşünüp uygulamaya geçiren MELİH ve EMRAH Dostumada sonsuz teşekkürler dilerim. -------------------- |
| seferihisar |
Jan 11 2010, 02:51 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,069 Kayıt: 25-September 08 Yer: Bornova Üye No: 3,060 Adı - Soyadı: -koray- -balık- Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: izmir Kan Grubu: 0 RH (+) |
Tebrikler arkadaşlar.İlk 3e İzmir ekibi de girmiş yaw.Hayırlı uğurlu ola...
-------------------- -K O R A Y-
1976-BORNOVA İZMİR |
| bülent abi |
Jan 11 2010, 04:13 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,817 Kayıt: 6-March 07 Yer: izmir Üye No: 653 Adı - Soyadı: Bülent ONAY Doğum Tarihi: 1957 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: B RH (+) |
Kocamaaaaan tebrikler, önce SAVAŞ kardeşimi birbirinden güzel avlarıyla ve paylaşımlarıyla haketmiş olduğu bu birinciliğini canı gönülden kutluyorum. Başarılarının yeni sezonda da devamını diliyorum.
Hakan kardeşim seninde çok güzel birbirinden harika avların ve gayretin için kutluyorum. Gerçekten hakettin kardeşim. Yeni sezonda sana da başarılar dilerim. HERİKİNİZE DE YÜREKTEN TEBRİKLER............ -------------------- |
| MGB :) |
Jan 11 2010, 05:45 PM
|
![]() SİNARİT ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 580 Kayıt: 19-August 06 Yer: AYT - DUBAI Üye No: 38 Adı - Soyadı: M.GökhanBAŞER Doğum Tarihi: 1981 Yaşadığı Şehir: AYT - DUBAI Kan Grubu: 0 RH (+) |
Savas oncelıkle liderligi gogusledıgın ıcın tebrik ediyor, aynı basarının yenı lıgde de devamını dılıyorum...
Bu arada lıgde yer alan tum dostları da ayrı ayrı tebrik ediyorum... -------------------- EITHER EXIST AS YOU ARE OR BE AS YOU LOOK...!
M. Gökhan B. 81 - AYT |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 10:31 PM |