![]() ![]() |
| MELİH GÜLAN |
Jul 11 2010, 11:41 PM
|
![]() Rood Admin ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 14,281 Kayıt: 8-August 06 Yer: TÜRKİYE Üye No: 2 Adı - Soyadı: MELİH GÜLAN Doğum Tarihi: 1973 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: A RH (+) |
Sevgili Balıkçı Adası Dostlarımız. Deniz Avı Liginde 2010 yılının Haziran ayı sonuçları belli oldu ![]() Bu kategoride KURALLARA UYAN 19 katılımcının avları değerlendirmeye girerken Muhteşem avlarını hikaye tadında aktaran katılımcılar bizlere birbirinden güzel avlar seyrettirdi. Her geçen gün heyecanın arttığı ve renklenen bu kategoride yer almak hiçte zor değil. Size tavsiyemiz geç kalmadan sizde bu heyecana ortak olun. Yapmanız gereken yalnızca bizlerle avlarınızı paylaşmak , O KADAR Gelelim bu aya ; HAZİRAN AYINA BAKTIĞIMIZDA Birbirinden güzel avların yer aldığı oylama sonuçlandı ve yapılan oylamada sonuçları ise şöyleydi..... Oylama konu linki: http://www.balikciadasi.com/forum/index.php?showtopic=9174 ![]() Oylama ve değerlendirme sonuçunda Bu ayın galibi ve En yüksek puanı alarak klasmanda 1.sırada yerini koruyan Birbirinden güzel avları ile S.A.T TAKIMI 5 oy+57,90 değerlendirme PUANI =62,90 Kendilerini tebrik ediyor ve devamını dileyerek ,RASGELE DİYORUZ ![]() ![]() ![]() ![]() 2010 nun Haziran ayında Klasmanında , İlk üçün 2. ve 3. sü ise şöyle sıralandı 2. SIRADA ORHAN KÜÇÜKBİÇMEN ![]() 3. SIRADA MEHMET&METİN&HAKAN TAKIMI ![]() KENDİLERİNİ CAN-I YÜREKTEN KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ DEĞERLENDİRMELER SONRASI OLUŞAN PUAN DURUMU "Balikciadası.com Amatör Balık Avı Ligi tarafımıza tescillenmiş ve noter tarafından onaylanmıştır." -------------------- |
| Serdar Öğretmen |
Jul 13 2010, 08:17 AM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,376 Kayıt: 23-October 06 Yer: Turhal Üye No: 147 Adı - Soyadı: Serdar Toker Doğum Tarihi: 1959 Yaşadığı Şehir: Amasya Kan Grubu: A RH (+) |
Reis. Tüm arkadaşları kutluyorum.
-------------------- ![]() Ben Yok Biz Varız Bulduğun Gibi Bırakma Temizle Daha Güzel Bir Çevre İçin Önce Eğitim ŞEHZADELER ŞEHRİ AMASYA --> TIKLAYIN 2/2 NUMARALI TEBLİĞ (TEBLİĞ NO : 2008/49) --> TIKLAYIN NASIL RESİM YÜKLERİM --> TIKLAYIN |
| memo07 |
Jul 13 2010, 09:30 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Moderatör Mesajlar: 2,741 Kayıt: 5-July 08 Yer: ANTALYA-LARA Üye No: 2,602 Adı - Soyadı: Mehmet AKSÖZ Doğum Tarihi: 1976 Yaşadığı Şehir: ANTALYA-LARA Kan Grubu: B RH (+) |
Tebrikler.
-------------------- Mehmet Aksöz
![]() |
| sudenaz |
Jul 14 2010, 12:38 PM
|
![]() ÇUPRA ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 224 Kayıt: 23-January 10 Üye No: 7,724 Adı - Soyadı: adnan özkan Doğum Tarihi: 1968 Yaşadığı Şehir: antalya Kan Grubu: A RH (+) |
teprikler
-------------------- Adnan özkan
LARA/antalya ![]() |
| bülent abi |
Jul 14 2010, 08:07 PM
|
![]() ORKİNOS ![]() Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 2,804 Kayıt: 6-March 07 Yer: izmir Üye No: 653 Adı - Soyadı: Bülent ONAY Doğum Tarihi: 1957 Yaşadığı Şehir: İZMİR Kan Grubu: B RH (+) |
1. 2. ve 3. olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Daha iyi avlara ....
-------------------- |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 5th September 2010 - 08:33 PM |